Print opmerkingen   adressen  

http://m.deventerleeft.nl | http://m.dvntr.nu | @DeventerLeeft

woensdag 16 mei
  20:00     Bella Italia - Leonie Meijer, Marijn Brouwers En Merijn Oerlemans   @   Deventer Schouwburg
Leeuwenbrug 2
7411 TJ   Deventer
0570-683500
[minimaal kleine kaart][drinken]
Grote zaal | Genieten van de lekkerste en mooiste Italiaanse topsongs van Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante en Milva.
entree: 25.00 (zonder kortingen)
  20:30     Beneatha's Place - Well Made Productions   @   Deventer Schouwburg
Kleine zaal | In de Broadwayhit Beneatha’s Place zien we hoe Beneatha Younger vanuit Amerika in de Nigeriaanse onafhankelijkheidsstrijd terecht komt. Een strijd met dramatische gevolgen voor haar familie.
entree: 21.00 (zonder kortingen)
  21:00     Meindert Talma | 'je Denkt Dat Het Komt'   @   Burgerweeshuis Café
Bagijnenstraat 9
Deventer
(0570) 619198
[drinken][dansvloer aanwezig]
Je denkt dat het komt, dat begin december 2017 uitkwam bij Excelsior Recordings / Uitgeverij Passage, is het 2e deel van Nederlands Onbekendste Popster. De voorstelling 'Je Denkt Dat Het Komt' is een meeslepende audiovisuele trip van anderhalf uur waarin Meindert en zijn band (Jan Pier Brands op gitaar, Janke Brands op bas, Johan Kooi op drums en Herman Grimme op toetsen) je meeneemt in een gezongen / verteld (film)verhaal over de vormende doorbraakjaren van een enigszins afwijkende Noordelijke outsidermuzikant en schrijver in de Nederlandse muziek- en schrijverswereld. youtube video: ap36PFzd5hgEnkele perscitaten over Je denkt dat het komt: Humo (*): “‘Net mijn debuutalbum gemaakt / Ik werd geprezen, maar ook gehaat’: zo trapt Meindert Talma zijn geweldige nieuwe plaat op gang. Droogkloot, romanticus, hemelbestormer of damspel-aficionado: Talma is het allemaal”. (Vincent Cardinaal, 27 december 2017) De Volkskrant (****): Muzikaal zijn de liedjes in “Je denkt dat het komt” fraaier en veelzijdiger getoonzet dan ooit (…) Een dik jaar na zijn prachtige sportballade “Jannes van der Wal” onderstrepen plaat en boek opnieuw zijn unieke stijl en stem in de Nederlandse popcultuur. (Gijsbert Kamer, 8 december 2017) Trouw (****): Mateloos fascinerend en volstrekt uniek (Klaas Knooihuizen, 15 december 2017) Het Parool: Deze kerstvakantie behoorde wat mij betreft toe aan Woody Allen en Meindert Talma (…) Woody Allen en Meindert Talma hebben nou eenmaal allebei the touch of genius, waardoor alles wat ze maken op een onverklaarbare manier interessant is. Ik ben blij dat ze bestaan. (Gijs Groenteman, 29 december 2017)
entree: gratis

versie 1.1 (17 juni 2010) © 2006-2018 DeventerLeeft.nl | Dit is een initiatief van Eddy Dibbink Fotografie | www.eddydibbink.nl